Locatie Vlierstraat PrO

De aanmeldingsdagen voor praktijkonderwijs mogen wel fysiek doorgaan. Aanmelden voor andere locaties gaat via de basisschool.

Je kunt op woensdag 10 of donderdag 11 maart tussen 16.00 en 20.00 uur (samen met één ouder of verzorger) zonder afspraak binnenlopen bij de locatie Vlierstraat PrO (Vlierstraat 75) om je aan te melden voor praktijkonderwijs*. Neem hiervoor het aanmeldingsformulier van het Bonhoeffer College mee. Ouders of verzorgers moeten het aanmeldingsformulier invullen en ondertekenen. Via jouw basisschool ontvangen wij het Schooladvies en de overdrachtsgegevens.

*Let op: het dragen van een mondkapje is verplicht. Het mondkapje is geen vervanging van de andere coronaregels. Houd dus ook anderhalve meter afstand van anderen, desinfecteer regelmatig je handen en hoest of nies in de binnenkant van je elleboog.

Waar kan ik een aanmeldingsformulier vinden?

Onze aanmeldingsformulieren liggen klaar op jouw basisschool. Je kunt hieronder ook een aanmeldingsformulier downloaden, invullen en printen. Je kunt één van beide formulieren gebruiken om je aan te melden.