Locatie Vlierstraat PrO

Jouw kind gaat volgend schooljaar naar de middelbare school. Een spannende tijd voor je zoon of dochter. Maar zeker ook voor jou. Want kies maar eens precies díe school die het best bij jouw kind past. Op Vlierstraat PrO gaat dat zeker lukken. Op woensdag 24 november en 8 december geven wij meer informatie over ons praktijkonderwijs en kun je onze school zelf ervaren. Kom langs!

Tijd & Locatie

Woensdag 24 november19.30 tot 21.00 uurVlierstraat 75
Woensdag 8 december09.15 tot 10.15 uurVlierstraat 75

De informatieavond- en ochtend van Vlierstraat PrO zijn zonder inschrijving. Vanwege het kleine aantal leerlingen met een praktijkonderwijs-advies, hoeven ouders niet van te voren een plekje te reserveren.

Coronaregels op onze school

  • Tijdens het bezoek aan onze school vragen wij alle bezoekers om een mondkapje te dragen bij verplaatsing door de school. Op een vaste zitplaats mag het mondkapje af. Een mondkapje is niet verplicht. Wij begrijpen heel goed dat het dragen van een mondkapje niet prettig is, maar realiseer je dat dit bijdraagt aan de bescherming van jezelf en van anderen.
  • We vragen je 1,5 meter afstand te houden, tenzij je tot één huishouden behoort.
  • Volg eventuele aangegeven looproutes en volg de aanwijzingen van onze medewerkers op.
  • Was of desinfecteer je handen regelmatig. In de school zijn desinfectiemiddelen aanwezig.
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Verkouden of koorts? Blijf dan thuis. We willen je natuurlijk graag onze school laten zien, maar de veiligheid van onze leerlingen, medewerkers en de andere bezoekers staat voorop. We doen daarom een dringend verzoek: blijf thuis bij gezondheidsklachten die kunnen wijzen op besmetting.